HC health promotion

Weer een mooi gezicht met cosmetische behandelingen

Geplaatst op

Door de jaren heen worden we ouder en dan ogen we logischerwijs ook minder jong. Maar daar kunnen we nu wat aan doen: met cosmetische behandelingen. Het is niet zo dat die nu de fontein van de eeuwige jeugd is. Eerder gaat het om het opfrissen van het uiterlijk. Mooi ouder worden is het devies nu. In de blog gaan we je een aantal tips geven waarmee jij je een jongere look kan krijgen. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Botox

Botox is sinds het einde van de jaren tachtig een ideaal middel om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan, te vervagen of helemaal te verwijderen. Je kunt het middel gebruiken om de huid jonger te laten lijken. Rimpels worden minder of gaan weg. De spier onder de huid wordt minder actief, waardoor de huid minder belast wordt. Deze kan een beetje uitrusten. Met Botox kun je nog veel meer doen, zoals het behandelen van asymmetrische lippen. Ook mondhoeken die naar beneden wijzen kunnen je ouder of triester laten lijken. Mensen die er graag wat vrolijker uitzien kunnen gebruik maken van Botox. De spieren die de problemen veroorzaken worden slapper gemaakt met Botox, zo kun je asymmetrie en afhangende mondhoeken behandelen. Heb je last van de rimpels bij je ogen, dan is Botox ook echt ideaal, ze verdwijnen en je hebt gewoon een jongere uitstraling.

Fillers

Ouder worden gaat soms gepaard met volumeverlies op plekken in het gezicht. Dit kan worden verholpen met fillers. Dit is een lichaamseigen stof, een zuur, waarmee het volume herstelt wordt. Dit zuur trek vocht aan, waardoor het volume terugkeert. Met fillers is overigens nog veel meer te doen:

  • Lippen vergroten
  • Rimpel laten verdwijnen, bijvoorbeeld rond de mond

Fillers van nu zijn niet permanent, dus je moet na een aantal maanden (afhankelijk hoe snel je lichaam de stoffen afbreek) voor een vervolgbehandeling terugkomen. De resultaten van deze behandeling blijven langer zichtbaar dan die van de eerste behandeling.

Conclusie

Er zijn verschillende behandelingen waarmee je ouderdomsverschijnselen tegen kunt gaan. Botox en fillers zijn daar goede voorbeelden van. Samen met de cosmetisch arts bespreek je wat er nodig is voor de beste resultaten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden