HC health promotion

Wat is een ZKN-keurmerk?

Geplaatst op

Bij veel medische en plastische klinieken vind je een ZKN-keurmerk op hun gevel of op de website. Maar wat houdt dit eigenlijk in? ZKN staat voor Zelfstandige Kliniek Nederland. Je kunt je als kliniek dan ook pas een zelfstandig kliniek noemen bij het hebben van een ZKN-keurmerk. Om een ZKN-keurmerk te ontvangen moet je voldoen aan strenge en vele soorten kwaliteitseisen.  

Veilig en vertrouwd 

Een ZKN kliniek heeft niet voor niets een keurmerk gekregen van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) brancheorganisatie. Er werken altijd medisch specialisten, de kliniek is veilig en hebben een goede hygiëne. Deze klinieken geven je vooral veel aandacht en een goede nazorg. 

Jaarlijkse keuring

Een ZKN-keurmerk krijgen is 1 ding, maar hem behouden is een tweede. De klinieken worden elk jaar opnieuw getest door onafhankelijke certificeringsinstanties, zodat je behandeling van topkwaliteit is. Het gebouw en het personeel worden niet alleen gekeurd, ook de verschillende behandelingen, intakegesprekken, de wachttijden en de klanttevredenheid spelen een rol. Vaak zijn deze zelfstandig klinieken ook zeer gespecialiseerd op een bepaald type zorg of behandeling. 

De aangesloten klinieken

Door heel Nederland zijn er klinieken voorzien met het ZKN-keurmerk op vele diverse specialisme, zoals plastische chirurgie, kindergeneeskunde, orthopedie, revalidatiegeneeskunde, dermatologie, oogheelkunde, maag darm leverziekten, radiologie, reumatologie etc. Wil je zien welke klinieken er allemaal een ZKN-keurmerk hebben? Ga dan naar zkn.nl. 

Voorbeeld van een aangesloten kliniek

Een kliniek die het ZKN-keurmerk heeft is bijvoorbeeld Polikliniek de Blaak die gevestigd is in Rotterdam. Polikliniek de Blaak helpt je bijvoorbeeld van spataderen en aambeien af, behandeld verschillende huidziekten, helpt cliënten met lipoedeem en voert cosmetische chirurgie uit. Zij hebben al sinds 2007 een ZKN-keurmerk en streven voortdurend naar de beste kwaliteit op alle vlakken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden