Er zijn verschillende redenen waarom je op zoek zou kunnen zijn naar een nieuwe tandarts. Misschien ben je verhuisd naar een nieuwe gemeente en zoek je een tandarts dichter bij huis. Misschien ben je ontevreden over je huidige tandarts en wil je liever behandeld worden door een ander. En dat geval is het belangrijk om te weten welke criteria van belang zijn bij het uitzoeken van een nieuwe tandarts. In deze blog helpen we je daarbij op weg.

Lees recensies

tegenwoordig is het vrij eenvoudig een goede en slechte recensies te vinden op het internet voor medische professionals. Dit is niet anders voor de tandartsbranche. Door te weten wat anderen patiënten vinden van de tandarts die je op het oog hebt, kun je beter inschatten of deze voldoen aan jouw eisen en wensen.

Speciale behoeften

misschien heb je zelf ook belangrijke criteria waaraan je wil dat het tandarts voldoet. Misschien heb je angst voor de tandarts en wil je daarom graag behandeld worden door een tandarts die hier rekening mee kan houden. Ook voor dat soort gevallen zijn er verschillende tandartsen waar je terecht zou kunnen.

Zoeken op Google Maps

heb je alle vertrouwen in de diverse tandartsen in jouw gemeente? Dan kun je ervoor kiezen om via Google Maps te gaan zoeken naar een tandarts bij jou in de buurt. Dit is van belang als het belangrijkste criterium voor jou is dat de tandarts dichtbij is en je dus niet ver hoeft te reizen.

Is je tandarts aangesloten bij een branchevereniging?

Controleer ook op jouw tandarts is aangesloten bij een branchevereniging. Wanneer een tandarts namelijk is aangesloten bij een tandheelkundige branche verzekering, dan dient de tandarts te voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Op die manier weet je zeker dat je ten alle tijden kunt rekenen op de juiste mondzorg.

Pin It on Pinterest