HC health promotion

Makkelijk en snel: de studenttandarts in Amsterdam

Geplaatst op

Je studietijd is een tijd van beleven en leren. Feesten en misschien voor het eerst op jezelf wonen. Allemaal nieuwe indrukken om te verwerken. Het is belangrijk dat er ook tijd is voor de tandheelkundige check ups en verzorging. tandarts amsterdam maakt het makkelijk voor studenten om snel geholpen te worden.

Snel geholpen

Wanneer je een afspraak maakt wil je natuurlijk niet heel lang wachten totdat je terecht kunt. De studenttandarts in Amsterdam weet dat een studentenleven druk kan zijn en dat er (als je het goed doet) niet vreselijk veel vrije tijd is. Al die verplichtingen die er zijn: studeren, borrels, netwerkbijeenkomsten, meetings van het dispuut, eventueel nog een bestuursjaar. Het zijn allemaal zaken die de aandacht vragen. Natuurlijk mag de tandheelkundige verzorging er niet bij inschieten. Bij de studentist is het heel gemakkelijk om een afspraak te maken en je bent binnen 1 dag geholpen. Dat is wel echt een groot voordeel. Andere voordelen zijn dat je een duidelijke prijsopgave krijgt zodat je weet wat je moet declareren bij de zorgverzekeraar. Het is belangrijk om een goede tandartsverzekering te hebben. Natuurlijk kun je voor een goedkope gaan, maar stel je voor dat het ineens in de papieren loopt bij de tandarts door iets onvoorziens. Dan kunnen je ouders bijspringen… nee dat wil je ook niet, daarom goed informeren en kiezen voor de juiste polis.

Voordelig

Een student heeft het doorgaans niet breed, daarom is de studententandarts gespecialiseerd in behandelingen met excellent resultaat, maar met een zeer voordelige prijs. Dat maakt dat je als student nooit de hoofdprijs betaalt en dat is goed om te weten! Ook wanneer je ergens last van hebt, kun je terecht bij de studentist. En omdat studenten vaak pas in de avond tijd hebben, kun je er ook ’s avonds terecht, meestal zelfs tot 21.00 uur.

Conclusie

Om optimaal van je studietijd te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de dokter en de tandarts goed geregeld hebt. Doe dit altijd voordat je studententijd begint, zo heb je rustig de tijd om dit te regelen en schuif je het niet op de lange baan.

Meer ontdekken?

Op onze site leer je meer over plastische chirurgie en een ooglidcorrectie. Steeds vaker komen cosmetische behandelingen samen met tandheelkundige oplossingen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden