HC health promotion

Jonger lijken en stralen: met een cosmetische behandeling

Geplaatst op

In de huidige maatschappij is het superbelangrijk om een stralende uitstraling te hebben. Je bent direct een stuk assertiever naar mensen toe wanneer je je beter voelt. Een cosmetische behandeling kan een grote bijdrage zijn aan een beter humeur. En dat straal je natuurlijk af op mensen! In deze blog nemen we een aantal behandelingen met je door waarvan je pijlsnel herstelt en die supermooie resultaten laten zien. Dokter Frodo helpt je met consultgesprekken om de juiste behandeling voor jouw cosmetische behoefte te kiezen.

Fillers

Met fillers hebben de cosmetisch artsen een zeer goede troef in handen, want ze werken namelijk in deze behandelingen met een lichaamseigen stof: hyaluronzuur. Dit zuur hydrateert de huid en voegt er herstelt volumeverlies op plekken waar dat nodig is. Fillers komen met een paar grote voordelen:

  • Opvullen van rimpels
  • Vergroten of verstevigen van lippen
  • Volume onder ogen terugbrengen
  • Gezichtscontouren verbeteren

Een overtuigend aantal voordelen wat veel mensen over de streep trekt.

Liquid facelift

Een behandeling die nu heel hot is, is de liquid facelift, maar dit is geen eendagsvliegbehandeling, omdat deze zich bewezen heeft een veilige manier te zijn om grootse effecten te bereiken. Het mooie van alle behandelingen met fillers, is dat je er snel van herstelt en meestal direct na de behandeling weer naar huis kan. Fillers zijn een moderne manier om op een stralende manier oud te worden.

Botox

Een oude bekende inmiddels is de Botoxbehandeling. Sinds het einde van de jaren tachtig heeft dit middel het gezicht van de cosmetische industrie bepaald. We kennen allemaal de excessen: sterren die veel te veel van het middel toegediend kregen en daardoor vrijwel al hun mimiek verloren. Gelukkig denken veel cosmetisch artsen nu meer in termen van opfrissen in plaats van platspuiten. Zeker in Europa is dit het geval, in Amerika is het meer de mode om ietwat te overdrijven zodat kunstmatige effecten te zien zijn. Een kunstmatig uiterlijk is daar een statussymbool, hier niet zozeer.

Jarenlang plezier

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn fillers en Botox niet snel uitgewerkt. Het verschilt ook per persoon wanneer de stoffen weer door het lichaam afgebroken zijn. Het wordt door veel cosmetisch artsen aangeraden om niet te lang te wachten met een herhaalbehandeling, zodat de stoffen niet helemaal afgebroken zijn. Dan kan een herhaalbehandeling ook een stuk lichter zijn.

Conclusie

Tegenwoordig heeft de rol van een cosmetisch arts veel weg van een restaurateur. Zoals bij een schilderij restauratie plaatsvindt zonder het zichtbaar te veranderen, zo is het ook met een cosmetisch arts wanneer deze een gezicht opfrist met behulp van natuurlijke middelen.

Meer ontdekken?

Op onze site vind je meer over de gezondheidsvoordelen van plastische chirurgie en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden