HC health promotion

Je stralende glimlach weer terug met deze 3 technieken

Geplaatst op

Om te zien met wat voor soort behandeling je een stralende lach kunt krijgen, nemen we je mee naar de praktijk van de tandarts. Een vriendelijke lach geeft je de mogelijkheid om met een vitale uitstraling te communiceren. Je zult merken dat je je stukken beter zal voelen wanneer je durft te lachen. Ben je benieuwd hoe deze behandeling in jouw voordeel kan werken? Deze tandarts helpt je graag met de meest geschikte soort behandeling voor jou.

Facings

het is geen geheim dat men er natuurlijk graag goed uit wil zien. Daarom willen veel mensen graag een stralende glimlach. Als je nou eerlijk bent, dan moet je toch toegeven dat een witte lach er ook wel heel erg mooi uitziet. Daarnaast zegt een mooi gebit ook iets over de staat van je gezondheid. Dit heeft ook weer een effect wanneer je op sollicitatiegesprek gaat of lacht naar een gesprekspartner. Een mooi gebit is een schoon gebit. En een gebit wat niet schoon oogt, wekt daarom de indruk dat de persoon ook niet schoon is.

Tanden bleken

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je een mooiere witte lach hebt, is door middel van tandenbleken. Men kan een tandenbleekbehandeling ook thuis uit laten voeren. Tanden bleken wordt vaak eerder gedaan dan facings. Dit komt omdat facings niet meekleuren en wanneer de tanden gebleekt worden, deze natuurlijker zullen ogen.

Gebitsreconstructie

Wanneer je een of meerdere tanden bent kwijtgeraakt kan het verstandig zijn om een gebitsreconstructie te laten uitvoeren. Dit kan op verschillende manieren waaronder bijvoorbeeld een uitneembaar klikgebit of door middel van implantaten

Prijzen

Je vraagt je misschien af of deze behandelingen niet veel te duur zijn. Gelukkig kun je met een aanvullende tandartsverzekering ervoor zorgen dat je niet voor de volledige kosten op moet draaien. Op deze manier kun je voor niet al te veel geld je stralende glimlach weer terug krijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden