HC health promotion

Gietvloer in een bedrijf

Geplaatst op

In bedrijven is het belangrijk dat vloeren van goede kwaliteit zijn. Ze moeten met andere woorden tegen een stootje kunnen en makkelijk zijn in onderhoud. Een vloer die al deze eigenschappen heeft is de gietvloer. Of je nu een bakker bent of een kantoorgebouw hebt, het overwegen van een gietvloer is altijd de moeite waard.

De twee meest gekende gietvloeren de polyurethaan gietvloer, ook wel de PU gietvloer genoemd, en de epoxy gietvloer. De polyurethaan gietvloer is populair voor woningen en kantoren. De vloer is zacht en elastisch. Hierdoor voelt het aangenaam om over de vloer te wandelen. Het nadeel aan deze vloer is dat er sneller krassen op komen en de vloer kan verkleuren. Deze vloer bevat dan wel weer een antisliplaag die je niet terugvindt bij de epoxy vloer.

Epoxy gietvloeren zijn harder en kunnen hierdoor meer verdragen. Het is zeker een goed idee om voor epoxy gietvloeren te kiezen als je in je bedrijf vaak werkt met zuren, chemicaliën en andere bijtende stoffen. Er komen minder snel zichtbare krassen op deze vloer en de vloer blijft zijn kleur goed behouden. 

Wat voor soort gietvloer je kiest, hangt sterk af van wat je bedrijf inhoudt. Als je een zachtere vloer nodig hebt die gemakkelijk te combineren is met vloerverwarming is de PU gietvloer de beste keuze. Wanneer je een vloer nodig hebt die behoorlijk wat kan verdragen, kies je het beste voor een epoxy gietvloer. Beide gietvloeren zijn duurzame vloeren. Het uiterlijk van de gietvloeren zorgt voor een minimalistische en moderne look. Een gietvloer kopen is dus zeker een goede beslissing waar je geen spijt van krijgt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden