HC health promotion

Facings Utrecht: gewoon een mooie lach

Geplaatst op

Goede communicatie is belangrijk in onze hedendaagse samenleving. Wanneer je glimlach niet meer is wat hij was of je denkt dat van jezelf, dan kun je dit voor elkaar krijgen met facings. In deze blog gaan we je meer vertellen over deze slimme manier om een mooie lach te realiseren. Wil je een mooie glimlach, dan kan facings utrecht je verder helpen.   

Hoe werkt een behandeling met facings?

Eigenlijk is een behandeling met facings heel eenvoudig te laten doen. Neem contact op met je tandarts en vraag een intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek ga je met de tandarts praten om kenbaar te maken wat je wilt doen met facings. De tandarts maakt een afdruk van je gebit, met name de tanden waar een facing op moet komen. Vaak worden de voortanden gedaan met facings. Dan heb je zo weer een stralende lach. Veel mensen die in een commerciële functie zitten, hebben te maken met verwachtingen omtrent hun uiterlijk. Dat moet spik en span zijn. Met facings kan dat!

Hoeveel kosten facings?

Wat facings kosten, is lastig aan te geven. Het hangt af van het tarief van de tandarts en je eigen wensen. Je kunt namelijk twee soorten materiaal kiezen voor facings:

  • Composiet
  • Porselein

Het eerste materiaal is goedkoper dan het tweede soort. Porselein is sterk en verkleurt minder snel. Daarom is het niet voor niets dat tandartsen kiezen voor de tweede. Omdat composiet goedkoper is, blijft het een populaire keuze voor veel mensen.

Meer dentale behandelingen?

Er bestaan meer behandelingen waarmee je een goede smile kunt krijgen. We nemen ze hieronder een aantal met je door:

  • Implantaten
  • Tandenbleken

Implantanten

Om je gebit te reconstrueren als je tanden mist, is het een mogelijkheid om implanteten te nemen. Een tandarts zet dan schroefjes in je kaak waarop je kunsttanden kunt zetten. Dit alles gaat natuurlijk geheel onder verdoving, zodat je er niets van voelt.

Tandenbleken

Om een heldere smile te hebben, zodat je lekker kun shinen, kun je kiezen voor een bleekbehandeling. De tandarts zorgt ervoor dat de kleur van je tanden een paar tinten helderder wordt. Dat doet hij of zij met peroxide. Een natuurlijke look krijg je door de concentratie perioxide zo laag mogelijk te houden.

Conclusie

Er is veel mogelijk met cosmetische behandelingen om die stralende smile weer terug te vinden. Maak een afspraak met je tandarts en laat gewoon een behandeling doen. Je zult er geen spijt van krijgen. Het mooie is dat een behandeling met facings resultaten laat zien waar je lang profijt van zal hebben. Wie wil dat nu niet gewoon (weer) een mooie lacht? Dat heeft met ijdelheid niets te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden