HC health promotion

Extra hygiëne met een gietvloer

Geplaatst op

Je kunt bepaalde situaties hebben waarin het heel erg belangrijk is dat er net even dat stukje extra hygiëne bereikt wordt dat nodig is. Een gietvloer zorgt voor de nodige hygiëne in huis en binnen een bedrijf. Dit heeft natuurlijk allerlei redenen. Wij willen graag de verschillende redenen met je doornemen om je hiermee te inspireren. Wanneer je deze blog uitgelezen hebt en nog niet helemaal klaar bent met lezen, dan is het ook nog mogelijk om de andere blogs op onze site te lezen, waarin we je ook graag willen inspireren. Dus lees ze zeker nog even door om die laatste stukjes informatie bij elkaar te scharrelen waarmee jij ook aan meer health promotion kan doen.

Gemakkelijk te reinigen 

De absolute top eigenschap van de gietvloer is wel dat dit type vloer supermakkelijk te reinigen is. Waar je bij andere vloeren echt voorzichtig met vocht moet zijn, is het bij de gietvloer totaal geen probleem om water en schoonmaakmiddelen te gebruiken. De gietvloer is ontstaan in de industriële en medische sector, daarin was het erg belangrijk dat de vloer met agressieve schoonmaakmiddelen schoongemaakt kon worden om zo alle bacteriën te doden. Deze geweldige eigenschappen zijn natuurlijk ook erg handig wanneer je in je woning de zaak goed gewoon wilt maken. Wij raden je dan natuurlijk niet aan om met industriële schoonmaakmiddelen de boel te reinigen, maar een lekker sopje is altijd goed. 

Past precies bij je design 

Het is erg fijn om te zien dat wanneer je een design voor ogen hebt voor je bedrijf of je woning, dat de gietvloer er dan precies bij past. In feite is het zo dat de vloer gemaakt is van kunststof en deze is heel gemakkelijk op kleur te brengen. Eigenlijk in elke RAL-kleur die je maar wilt. Zo zit je nooit te zwoegen om A en B bij elkaar te brengen; vloer en rest van je interieur passen dan altijd bij elkaar. 

Er zijn verschillende de stijlen die goed bij de gietvloer (en elkaar) passen: de Scandinavische en de industriële stijl. Deze stijlen zijn erg populair. Je ziet dan ook dat ze vaak in combinatie met een gietvloer in een woning toegepast worden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden