HC health promotion

Een gezonde lach voor een goed humeur

Geplaatst op

Veel mensen zijn niet tevreden over hun mondgezondheid. Dat is jammer, want er is zoveel mogelijk. Er zijn ook mensen die bang zijn voor de tandarts en daarom vaak afzeggen en uitstellen. Dit alles heeft invloed op de mondgezondheid. Op deze manier zul je niet dat goede humeur krijgen dat je graag hebt. Gelukkig is er een oplossing voor deze problemen, we nemen de belangrijkste met je door. Wanneer het weer tijd is om te gaan: bij tandarts zeist helpen ze je graag verder met raad en daad. 

Geen angst meer voor de tandarts

Vroeger was er niet veel aandacht voor de angst die mensen kunnen hebben voor de tandarts. Gelukkig is er veel veranderd. Tegenwoordig hebben tandartsen meer mogelijkheden om de angst van mensen te ondervangen. Hoe doen ze dat? Door gewoon bepaalde hulpmiddelen aan te bieden, denk daarbij aan een rustgevende pil of een roesje. Dit is mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Geschat wordt dat zo’n 40% van de volwassenen in Nederland in meer of mindere mate aversie heeft tegen de tandarts. De verwachting is dat dit percentage door de nieuwe mogelijkheden zeker gaat dalen. 

Esthetische behandelingen 

Er zijn tal van behandelingen mogelijk waarmee jij gemakkelijk een stralende lach kunt laten zien aan de mensen om je heen. We nemen ze hieronder even met je door, denk aan deze behandelingen: 

Bleekbehandeling. Wanneer je tanden hebt die verkleurd zijn, dan is het mogelijk om ze een aantal tinten lichter te laten maken bij de tandarts (je kunt het ook zelf thuis doen, maar dat raden we je af). Zo is het mogelijk om van gelige of bruine tanden af te komen. 

Facings. Door te gaan voor een behandeling met facings is het mogelijk om tanden te corrigeren, dat is bijvoorbeeld erg handig wanneer een tand schuin staat of verkleurd is. Een facing is een huls die je rond je tanden laat maken. Dit is gemaakt van composiet en zorgt voor een uitstekende nieuwe opbouw van je tanden. 

Deze behandelingen zijn bij de tandarts te ondergaan. Natuurlijk op een manier die het beste bij jou past. Wanneer je een rustgevend middel nodig hebt, dan kun je dit altijd aangeven bij de tandarts. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden