HC health promotion

De kenmerken van een goed geboortekaartje

Geplaatst op

Als je binnenkort vader of moeder wordt, dan wil je natuurlijk graag je blijdschap met alle mensen om je heen die je dierbaar zijn, delen. Dit geluksmoment wil je graag kenbaar maken en traditioneel gezien, en laten we eerlijk zijn, praktisch gezien ook, is een geboortekaartje hiervoor de beste manier. Maar, zoals je zult begrijpen, zijn niet alle geboortekaartjes uit hetzelfde hout gesneden. Om ervoor te zorgen dat het geboortekaartje van je kindje iets is waar je jaren later nog met plezier en vreugde op terugkijkt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze aan verschillende objectieve eisen voldoet. In deze blog willen we je daarom meegeven op welke kenmerken je moet letten wanneer je een geboortekaartje uitkiest.

Duurzaamheid

Duurzaam is een woord wat vandaag de dag overal om de oren vliegt. In dit geval bedoelen we niet per definitie dat het geboortekaartje wat je uitzoekt moet voldoen aan verschillende milieueisen en gemaakt moet zijn van natuurlijk afbreekbare inkt of zo iets dergelijks. Het is natuurlijk mooi meegenomen als dat het geval is, maar we doelen hier op een andere vorm van duurzaamheid: levensduur. Een geboortekaartje is natuurlijk wanneer je kindje is geboren een mooi maar vooral praktisch communicatiemiddel. Een aantal jaar later, of misschien wel decennia later, is het een bijzonder document wat je zoon of dochter misschien wel aan jouw kleinkind(eren) laat zien. Daarom is het fijn om in het achterhoofd te houden dat het van goed materiaal is gemaakt zodat het een of twee generaties kan overleven.

De juiste informatie

Het is natuurlijk heel fijn om te kunnen delen dat je zoontje of dochtertje ter wereld is gekomen. Toch is dat niet het enige wat je erover wil vertellen aan je familie, vrienden, collega’s, etc. Je wil immers ook dat ze een beetje weten hoe het kleine mensje eruit ziet. Daarom is het gebruikelijk dat er op geboortekaartjes o.a. de naam, het geslacht, het geboortegewicht, de lengte, de datum en de tijd van de geboorte worden vermeld. Daarnaast staat hier vaak ook praktische informatie over aangaande eventuele bezoekmomenten en het bezoekadres.

Wil je graag een perfect geboortekaartje uitzoeken, maar weet je niet zeker waar je dat het beste kunt doen? Dan adviseren we je van harte om een mooi geboortekaartje uit te zoeken of te laten samenstellen via www.geboortekaartjes.nl

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij hchealthpromotion.nl geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen. Met onze expertise en passie streven we ernaar om hoogwaardige gezondheidsinformatie via blogs te bieden. Ontdek hoe we je kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een vitaal leven te leiden.

Contactgegevens

Via info @ hchealthpromotion.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden